12 Ekim 2010 Salı

yüzükler:)

Gönderen happy zaman: 00:23
Evlilik yıldönümünüzü ya da doğum gününüzü ya da herhangi bir özel gününüzü sevgilinizin eşinizin vs.. unutmasını istemiyorsanız işte size çözüm...(ayyyyyy çok çirkin yazdım bu ne böyle haber spikeri gibi flas flas flas sözü eksik kaldı bitek iyk hiç beğenmedim)neyse bak bu yüzük çok ii bişey he.. 1 saatte bir 10 saniyeliğine 120 dereceye kadar ısınıyor parmağını yakıyor adamın:) hadi bide şimdi sıkıyorsa hatırlamasın:)) ayrıca vücut ısısıyla şarj oluyor kendi kendine ve sadece 400bin tl CİK :))) Bu yüzüğü kimmi yapmış? Alaskalı mücevher satıcısı Cleve Oines. Tasarımına da ''Remember Ring'' adını vermiş.
Aaaaabicim bu ne yaa:) Bildiğin ethernet kablolarının uçlarından  yüzük yapmışlar adınada CAt-5 demişler..Anladım esprisinide ;)) ben takmıyım takanada maaaani olmiiim :)
Düdük yüzük...
Tabanca yüzük...

Tasarımcı Ross Mcbride tarafindan tasarlanan, tek başlarına bi anlam ifade etmeyen bu yüzükler ancak birleştirildikleri zaman kutsal evlilik bağının gerçek gücünü ortaya koyuyorlar. Birleştirildiklerinde üzerinde yazan not:"NON MIHI, NON TIBI, SED NOBIS" anlamı ise "Benim için değil, senin için değil, sadece bizim için'' demekmiş. Güzel aslında da benim yüzük numaram 5 birilerininki 12:) 12 dedi gümüşçü dorumu dediki:s
 
 
Bu yüzük Meng Fandi tarafından tasarlanmış...Ve bence süper bir yüzük... Farklı saatlere ayarlanabilir  titreşimle uyandıran bir yüzük.. Misal eşiniz 9buçukda fakat siz 7 buçukda kalkıcaksınız onu uyandırmadan parmağınız titreyince siz uyanabilirsiniz:))Düşünsenize eşiniz veya sevgilinizi uyandırmadan, yataktan farklı saatlerde kalkabiliyorsunuz...Hatta ve hatta ben titreşimi duymam yanımda davul çalsanız uyanmam diyenleriniz varsa ki bence var.. isteğe bağlı olarak ufak çapta bi elektrik şokuda yaratabiliyormuş bu marifetli yüzük..:)) Tabi sabah kalktıktan sonra yüzüğü tekrar yerine takın ki bu geceye kadar şarj olsun:)

Bu iki yüzükde macera sevenler için...Hani böyle bi damdan diğerine iple falan geçmeniz gerekirse bu yüzüğü takın belki lazm olur:)))
Bu da gazozaçar yüzük...

0 yorum:

Yorum Gönder

bişimi dicektin??

Related Posts with Thumbnails
 

mutluluklar fabrikası Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez