7 Ekim 2010 Perşembe

koyunlar

Gönderen happy zaman: 20:32












 




 

Hani küçükken uyuyamıyorum anneeee dediğimizde koyunları say uyursun hemencecik uykun gelir derlerdi ya? İşte bu koyunlar onların kardeşi:) Bu koyunlarda saymak için ama uyumak için değil içi pirinçle doldurulmuş çocuklara saymayı öğretmek için bir yöntem yada oyuncak diyebiliriz...Ama ne masum durmuyorlarmı:)))

3 yorum:

Unknown on 15 Ekim 2010 09:14 dedi ki...

Mısıra bayılrım ve merak ettim şu knorlu mısır tarifini eeee bekliyorum hemen tarifin istiyorum ben :P)))))

happy on 15 Ekim 2010 16:27 dedi ki...

:) geldim geldim yetiştim:p şimdik şöyle oluyor..mısırı ve yağı tavaya koyuyoruz sonra üzerine mısırın miktarına göre yarım ya da bütün tavuk knorunu atıyoruz(ben hep 2 avuç mısıra yarım atıyorum yanlız ellerim minik on yaşındaki çocuğun elleri gibi ona göre:)sonra onu kaşıkla ezdiriyorum tuz gibi oluyor...içine ilaveten tuz koymuyoruz knor zaten yeterince tuz veriyor o şekilde kavuruyoruz mısırın içinden 1 tanesi patlayana kadar..(he bu arada knor patlamaya yakın toparlanabilir yanıyormuş gibi olabilir endişe etmeyin toparlanır hep bide balkonda yapmanızı tavsiye ederim annem yanık gibi kokuyor die kızıyor eviniz benim yüzümden kokmasın:) ama leziz oluyor afiyet olsun..

happy on 15 Ekim 2010 16:29 dedi ki...

bide.. ben artık az öncede dediğim gibi annem kokusunu sevmiyor knorlu patlatamıyorum o yüzden.. az tuzlu hatta çok çok az tuzlu patlatıp üzerine bu sebzeli çeşniler oluyor ya diğer adı TUZOT onlardan serpiştirip yiyincede aynı knorlu gibi oluyor onuda tavsiy ederim...

Yorum Gönder

bişimi dicektin??

Related Posts with Thumbnails
 

mutluluklar fabrikası Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez