21 Ağustos 2010 Cumartesi

vintage modası

Gönderen happy zaman: 20:20
Eveet ne zamandır yazmıyorum dimi? bu yakınlarda bişey fark ettim VİNTAGE ya benim meğer beğendiğim o eski şeylerin toplamına vintage deniyormuş:) Bir vintage kasırgası aldı başını gidiyor böyle eski eski şeyler uzun bol elbiseler belinde incecik kemeler vs vs... ya herkes de görüyorum bloglarda inceliyorum ilgi alanlarında; vintage vintageciler falan dedim bu akım ne böle ben bir şey mi kaçırdım harbiden kaçırmışım.. biraz bakındım aslında bende tam vintageciymişim onu fark ettim hemen ilgi alanıma yapıştıracağım bu lafı:))) kendime inanamıyorum ya bu zamana kadar beğendiğim her şey aslında vintage anlamına geliyormuş.. hani şu eski zaman düşkünlüğüm var ya eski zamanların işlemeli mobilyaları, değişik 60’ların 70’lerin şapkaları..bazı kesimlerinin gözlükleri takıları falan annemde var mesela ilginç mor yuvarlak bir küpe.. Meğer hepsi vintagemiş:)) seviyorum seni vintage…. şimdi o vintage lerden birkaç fotoraf yayınlıcam..
 pastel tonlar belinde fiyonk off ya bu benim olmalıydı benim olmalıııı..:(
anneeee bana bundan dikseneeee..

bu fotoraftaki herşeyi çok beğendim en sağdaki kızın tulumu ve kumaşını otadakinin elbisesinin modalini en baştakinin yakası ve kolyesi ya mükemmel resmen..
kıyafet insanı çok değiştiriyor ya ne kadar cool duruyor dimi ... vintage leri çok seviyorum allahım:)))kısa ceketler, mini ama bele kadar şortlar belinde kemerler.. bide şu mini deri çantalara bitiyorum bu ara ciden çok beğeniyorum ya
bu kızın tulumuda çok güzell..

0 yorum:

Yorum Gönder

bişimi dicektin??

Related Posts with Thumbnails
 

mutluluklar fabrikası Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez