6 Haziran 2010 Pazar

evde iş olanakları....!!!

Gönderen happy zaman: 19:02
Evde yapılan işlerden para kazanmak mümkün..

Tüm dünyayı kasıp kavuran ekonomik krizin etkileri artık ülkemizde de hissediliyor. Krizin kapımıza dayandığı bugünlerde işten çıkarmalar da artınca birçok kişi para kazanmak için alternatif yollar arıyor. Hal böyle olunca da özellikle işsizler evlerine ek bütçe yaratmak için çeşitli yöntemler yaratmaya başladı. Son günlerde en yaygın yöntem ise evden para kazanmak... Öyle ki evden yapacağınız birçok işle oturduğunuz yerden para kazanabilir ve hatta kolaylıkla geçiminizi de sağlayabilirsiniz. Hobilerinize, yeteneğinize göre mum, takı tasarımı, bez bebek hatta puzzle yaparak ya da kişisel özelliklerinize göre koçluk, aşçılık, hayvan bakımı ve danışmanlık gibi birçok işle uğraşarak evinizden para kazanabilirsiniz.

El emeği göz nuru
Mum yapmak, bez bebek tasarlamak ya da puzzle tamamlamak... Eğer yeteneğiniz, biraz da ilginiz varsa bunların herhangi birini yaparak evden para kazanmak mümkün. Ama evden para kazanmanın yolları bunlarla da sınırlı değil. İşte hobilerinize ya da yeteneklerinize göre evden para kazanmanın yolları:

EĞİTMENLİK YA DA EVDE DERS VERMEK: Eğer el beceriniz varsa resim ya da hat sanatı dersleri vererek evden para kazanmak mümkün. Ya da yine evinizde ilköğretim, lise ve üniversite hazırlık öğrencilerine uzman olduğunuz alanlarda ders vererek para kazanabilirsiniz.

ÇOCUK YA DA HAYVAN BAKIMI: Ağır bir sorumluluk gerektirse de evde çocuk bakmak para kazanmanın en eğlenceli yollarından biri olarak gösteriliyor. Çocuk bakımının yanı sıra tatile gidenlerin

kedi ve köpeklerine evinizde bakarak da para kazanabilirsiniz.

YEMEK YAPMAK: Yemek yapımında özellikle eliniz biraz lezzetliyse ve biraz da ilginizvarsa bekar yaşayanlara ya da öğrenci evinde kalanlara yemekler yaparak geçiminizi sağlayabilirsiniz.

KOÇLUK YA DA DANIŞMANLIK: Son yılların yeni trendi olarak gösterilen koçluk birçok alanda yapılabiliyor. Sertifikanızın bulunduğu ve uzman olduğunuz herhangi bir alanda koçluk ya da danışmanlık yaparak para kazanabilirsiniz.

İNTERNET ÜZERİNDEN ÇALIŞMAK: Takı tasarımı, ahşap boyama, mum yapma, cam süslemesi, boncuk işleme gibi yeteneğinize ve ilginize göre evinizde yaptığınız tüm ürünleri internetten satabilir, bu yolla para kazanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

bişimi dicektin??

Related Posts with Thumbnails
 

mutluluklar fabrikası Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez